top of page
Klankschaalmassage (2).png

Cursus Mediteren

Locatie: Op locatie (Yogastudio)

Duur: 90 min x 6 dagen

Investering: € 150,00 voor 6 lessen van anderhalf uur

Cursus mediteren

Bertin Bom, meditatie beoefenaar en meditatiebegeleider laat zijn passie voor meditatie en muziek samenkomen in zijn eigen onderneming Ambient Meditatie Nederland. Speciaal voor jou heeft hij deze unieke meditatie cursus ontwikkeld! 

Wat houdt deze cursus in?

Je hebt gehoord dat mediteren goed voor je is. Het zou innerlijke rust geven, helpen tegen stress en voor een betere nachtrust en weerstand zorgen. Maar zodra jij stil zit gaan je gedachten alle kanten op en wordt je gek van onrust. Het is lastiger dan je dacht.

 

Wist je dat er heel veel verschillende meditatietechnieken zijn? Er is altijd wel een techniek die bij jou past. Bertin Bom, eigenaar van Ambient Meditatie Nederland helpt je graag op weg. Zijn passie voor meditatie en muziek komen samen met o.a. muziek meditaties, stilte meditaties en Sound Healing. 

 

Meditatie draagt bij aan je totale gezondheid. Zowel op je fysieke, emotionele en ook sociale vlak. Het help bij stress, verhoogd je helderheid van denken en waarneming en zorgt voor meer focus. Je leert meer leven in het ‘NU’, je immuunsysteem verbeterd en het maakt je gelukkiger. Ook het contact met vrienden en familieleden wordt positief beïnvloed. En er zijn nog veel meer voordelen.

 

Na deze cursus ben je in staat om zelfstandig te mediteren en een onderdeel van jouw dagelijkse routine te maken!

 

Ben je op zoek naar een meditatiecursus voor beginners? Wil je meer technieken ontdekken? Of mediteer je graag in een groep? Dan is deze cursus iets voor jou.

Inhoud meditatie cursus

In zes lessen worden verschillende vormen van meditatie beoefend. In elke les is er ruimte voor vragen en vindt er een verdieping van de stof plaats. Ook worden aandachtsgerichte oefeningen, leren focussen en diverse ontspanningstechnieken aangereikt.

De cursus is verdeeld in thema’s en het verloop van de cursus ziet er als volgt uit:

  •  1e les: “Opmerkzaamheid”   

  •  2e les:  “Liefdevolle vriendelijkheid”   

  •  3e les: “Hindernissen”   

  •  4e les: “Werken met het hart” 

  •  5e les: “Ademwerk”   

  •  6e les: “Meditatie en Muziek”   

Voor meer informatie bij welke yogastudio deze cursus wordt verzorgt ga naar de 'events' pagina! 

bottom of page