top of page
klanschaal behandeling.png

Klankschaalmassage 

'individuele behandeling'

Locatie: Waarderweg 19,

2031 BN Haarlem

Duur: 60 min

Tarief: €55,- (op afspraak)

Ons lichaam reageert op de trillingen van de klankschalen. We bestaan voor 70% uit water, wat een goede geleider is voor deze geluidstrillingen. De trillingen bevorderen de bloedsomloop, zorgen voor een betere energiestroom, hebben een positief effect op de verjonging van ons lichaam en helpen om je lichaam verder te ontspannen. Blokkades in je lichaam die zijn ontstaan door stress, ziekte of depressie kunnen worden opgeheven door de trillingen en frequenties van het geluid. Je lichaam komt weer terug in zijn oorspronkelijke balans.

De klankschaalmassage is specifiek op jou afgestemd. Het is een prima manier om te ontspannen en om bewust te worden van blokkades in het lichaam. In dat geval kunnen meerdere massages gewenst zijn om daar aan te werken. Een klankschaalmassage kan ook een goede therapeutische ondersteuning zijn naast andere behandelingen. Omringd door klank kun je loslaten wat je bezighield. Je krijgt weer nieuwe energie. Zelfs wanneer je wat sceptisch bent, zul je ervaren dat de schalen iets bij je teweeg brengen. Sommige mensen voelen trillingen oppervlakkig, anderen voelen ze meteen ver door het lichaam gaan. Naarmate je meer ontspant, of meerdere massages ondergaan hebt, zul je merken dat je een diepe ontspanning kunt bereiken en ook meer bewust wordt daarvan.

 

Je hoeft voor een klankschaalmassage alleen je schoenen uit te doen en eventueel een riem of sieraden af te doen die teveel met de klankschalen kunnen resoneren. Gemakkelijk zittende kleding is prettig.

Na een korte intake neem je plaats op de behandeltafel. De klankschalen worden op of naast je lichaam gezet en rustig aangeslagen. Je ligt ontspannen. Met je ogen dicht. Je voelt de trilling van de klankschaal door je hele lichaam gaan. Je hoeft niets anders te doen dan de heerlijke klanken en trillingen te ondergaan. Een weldaad voor lichaam en geest!

 

Tevens kan bekeken worden hoe de klankschalen ingezet kunnen worden tegen eventuele pijnklachten als gevolg van spanning of overbelasting van spieren. De klankschaalmassage is specifiek op jou afgestemd.

bottom of page