top of page
Autumn Leaves
1-op-1 klankschaalmassage aan huis

1:1 sessies aan huis

Een moment van ruisloze rust, helemaal voor jou alleen

Prikkels, prikkels en nog eens prikkels. Jij bent op zoek naar een moment van ontspanning en rust, maar wil dat liever niet doen in een groep. Begrijpelijk. Een moment voor jezelf is ontzettend waardevol. Ik bied 1:1 klankschaalmassages voor totale ontspanning. Het helpt je om fysieke, emotionele of mentale spanning los te laten, waardoor je lijf in diepe ontspanning komt.

Wat zeggen onze cliënten?

Klankschaalmassage Haarlem.png

Mikki Brown

Wow, wat is dit n cadeau om jezelf te geven. Om eerlijk te zijn, het is uiteindelijk Bertin die met zijn ziel en passie tijdens zijn klankschaalmassage jou een waanzinnig mooi cadeau geeft. Je meteen op je gemak en vertrouwd voelen zodra je bij hem de drempel overstapt, dat is een gave op zich. Dat zegt duidelijk is over de persoon. En dan ondergedompeld worden in een totale rust en ontspanning door de prachtigste klanken, geluiden en trillingen. Een reset en ware oppepper voor je lichaam en geest! Bertin, thanks en tot snel! Liefs, Mikki Brown - Lifestyle Booster & Singer

Ilona

Ik had vorige week  Bertin Bom bij mij thuis op bezoek voor een bijzondere ervaring van ambient meditatie gevolgd door een klankschaalmassage. Vanaf het moment dat ik de koptelefoon opzette voor de meditatie, voelde ik me snel en diep ontspannen. De zorgvuldig geselecteerde geluiden en muziek creëerden een omgeving die me hielp mijn gedachten los te laten en volledig in het moment te zijn.

Na de meditatie was het tijd voor de klankschaalmassage, een techniek waarbij de klankschalen op mijn rug en voeten werden geplaatst. De resonantie en trillingen die deze schalen produceerden, werkten helend en revitaliserend op mijn lichaam. Het was een unieke en verfrissende sensatie die ik nog niet eerder had ervaren.

Bertin Bom straalde tijdens de hele sessie vriendelijkheid en respect uit. Zijn liefde voor zijn werk was duidelijk merkbaar en voegde een extra dimensie toe aan de hele ervaring. Zijn deskundigheid en passie creëerden een veilige ruimte waarin ik me volledig kon overgeven aan de geluiden en sensaties.

Al met al kan ik zeggen dat de ontmoeting met Bertin een zeer waardevolle en fijne ervaring was. Als je op zoek bent naar diepe ontspanning, innerlijke rust en een vernieuwde verbinding met jezelf, raad ik zeker aan om zijn diensten uit te proberen. Zijn vriendelijkheid, respect en liefde voor zijn werk maken deze ervaring echt bijzonder en memorabel.

Erge fijne ervaring door Bertin. Een uurtje te relaxen met klankmeditatie en klanktherapie. Een andere manier om een ​​stap terug te doen, zelfgedachten en -gevoelens te verkennen. Ik raad dit aan!

Kim S

Vanmiddag de klankschalen sessie gehad, en ik vond het echt heel fijn! Super ontspannend en een hele ervaring rijker ging ik de deur uit. Nu, uren later voel ik me nog steeds helemaal mellow. Echt een aanrader! ✨

Larsen Busch

Vandaag heb ik een Ambient meditatie en geluidsmassage ervaren, verzorgd door Bertin van Ambient Meditatie Nederland. Mijn ervaring was werkelijk betoverend!

Bertin's begeleiding tijdens de meditatie bracht een gevoel van rust en diepe ontspanning tot stand. Tijdens de reis was het door een combinatie van stem, binearal beats en live instrumenten erg makkelijk om mezelf mee te laten voeren en op te gaan in het moment naar innerlijke sereniteit waar ik me volledig kon laten onderdompelen in het moment.

De geluiden en trillingen voegden een extra dimensie aan de meditatie toe waardoor spanning snel werd weggenomen en plaats maakte voor een diepe innerlijke rust.

Als je op zoek bent naar een bijzondere ervaring is een ambient meditatie en geluidsmassage met Bertin een absolute aanrader!

Soundhealing Haarlem

Wil je de magische kracht van trillingen ook thuis ervaren?

bottom of page