top of page

Soundhealing Haarlem

Ontdek de helende klanken van onze klankschaal massage

Welkom bij Soundhealing Haarlem, waar klanken en trillingen samenkomen om jouw welzijn te bevorderen. Ben je op zoek naar een moment van rust en ontspanning?

Dan is onze 1:1 sessie perfect voor jou!

Wij nodigen je uit om de magische kracht van klanken en trillingen zelf te ervaren. Gun jezelf een moment van pure ontspanning en maak verbinding met de diepe rust die binnenin je ligt. 

Ambient klankreis
Singing Bowl

Wat zijn de voordelen van een Geluidsheling sessie bij ons in Haarlem?

Geluid heeft de kracht om ons welzijn op verschillende niveaus te bevorderen. Ontdek de voordelen die Soundhealing met een Klankschaalmassage of Klankreis kan bieden:

 • Vermindert stress en angst: Klanken en trillingen hebben een kalmerend effect op het zenuwstelsel, waardoor stress en angst verminderen.

 • Bevordert diepe ontspanning en innerlijke rust: De harmonieuze klanken helpen je om in een staat van diepe ontspanning te komen en brengen je geest tot rust.

 • Verbetert de slaapkwaliteit: Soundhealing kan helpen bij het verminderen van slapeloosheid en het bevorderen van een goede nachtrust.

 • Stimuleert het natuurlijke herstelvermogen van het lichaam: De trillingen bevorderen de natuurlijke helende processen van het lichaam, zodat het zichzelf kan herstellen.

 • Verhoogt de energie en vitaliteit: Soundhealing brengt balans en harmonie in het energieveld van het lichaam, wat resulteert in een verhoogde energie en vitaliteit.

 • Bevordert emotioneel welzijn en balans: Klanken en trillingen kunnen helpen bij het loslaten van onderdrukte emoties en het herstellen van emotionele balans.

 • Verbetert de focus en concentratie: Soundhealing helpt de geest te kalmeren, waardoor je beter kunt focussen en concentreren.

 • Versterkt het immuunsysteem: De harmonieuze trillingen stimuleren het immuunsysteem, waardoor je weerstand tegen ziekten wordt versterkt.

Bij welke symptomen kan een Soundhealing sessie bij ons in Haarlem helpen?

Soundhealing met Klankschaalmassages en Klankreizen kan effectief zijn bij de behandeling van verschillende symptomen en het bevorderen van algemeen welzijn. Hier zijn enkele voorbeelden:

 • Spanningsgerelateerde klachten en burn-out: Soundhealing kan helpen bij het verminderen van stress, spanning en burn-outklachten.

 • Slaapproblemen en vermoeidheid: Klanken en trillingen kunnen je helpen om een diepe, herstellende slaap te ervaren en vermoeidheid te verminderen.

 • Angst en depressie: Soundhealing kan een kalmerend effect hebben op de geest en helpen bij het verminderen van angstgevoelens en symptomen van depressie.

 • Hoofdpijn en migraine: De ontspannende effecten van Soundhealing kunnen verlichting bieden bij hoofdpijn en migraine.

 • Spijsverteringsproblemen: Klanken en trillingen kunnen de spijsvertering ondersteunen en spijsverteringsproblemen verminderen.

 • Verminderde weerstand en frequent ziek zijn: Soundhealing kan het immuunsysteem versterken en de algehele weerstand tegen ziekten verbeteren.

 • Stemmingsschommelingen: Klanken en trillingen kunnen helpen bij het in balans brengen van emoties en het verminderen van stemmingsschommelingen.

 • Concentratieproblemen en mentale onrust: Soundhealing kan de geest kalmeren en helpen bij het verbeteren van focus en concentratie.

1-op-1 klankschaalmassage

Soundhealing, wat is het en waar is het goed voor?

Soundhealing, ook bekend als Geluidsheling, is een eeuwenoude healing methode die gebruikmaakt van klanken en trillingen om harmonie en welzijn te bevorderen. Tijdens een sessie wordt er een veilige en ondersteunende omgeving gecreëerd waarin je kunt ontspannen en je kunt openstellen voor de helende energie van geluid.

Klankschalen: Een Diepe Resonantie van Rust

Ontdek de betoverende klanken van Klankschalen, die bekendstaan om hun diepe resonantie en rustgevende effecten. De trillingen van de Klankschalen dringen diep door in je wezen waardoor fysieke spanningen worden losgelaten en een gevoel van diepe ontspanning en innerlijke balans wordt bevorderd.

Klankschaalmassage: Een Zachte Streling voor Lichaam en Geest

Laat jezelf onderdompelen in een klankschaalmassage, waarbij zachte klanken en trillingen worden gebruikt om je lichaam en geest te ontspannen. De harmonieuze resonantie van klankschaalmassage helpt bij het verminderen van stress, het bevorderen van een gezonde energiestroom en het herstellen van het natuurlijke evenwicht van je systeem.

Klankreizen: Een Innerlijke Ontdekkingsreis

Een Innerlijke Ontdekkingsreis met Ambient muziek, Isochronic & monaural beats, Tibetaanse en kristallen klankschalen, gongs en andere instrumenten welke 'Live" worden bespeeld.
Ervaar de betoverende Klankreizen, een unieke ervaring waar gebruik wordt gemaakt van klanken en vibraties. Laat de krachtige geluidsgolven je leiden naar een diepere staat van bewustzijn, (emotionele) heling en spirituele groei.

Ben jij er al klaar voor?

 • Hoe kan ik een afspraak maken?
  Je kunt eenvoudig een afspraak maken door telefonisch contact met ons op te nemen, een bericht via onze chat te versturen of door een e-mail te sturen via ons contactformulier.
 • Wat zijn de kosten en hoelang duurt een klankschaalmassage in Haarlem?
  Een klankschaalmassage duurt 60 minuten en kost €55,-.
 • Wat zijn de kosten en hoelang duurt een Ambient klankreis in Haarlem?
  Een klankreis in groepsverband duurt 120 minuten en kost €30,-. p.p.
 • Moet ik iets meenemen?
  Je hoeft niets mee te nemen. We zorgen voor alle benodigde instrumenten en apparatuur. Het is echter raadzaam om comfortabele kleding te dragen zodat je je gemakkelijk kunt ontspannen tijdens de sessie.
 • Wat is het verschil tussen Soundhealing, Klankschaalmassage en Klankreizen?
  Soundhealing is de overkoepelende term voor de helende praktijk die gebruikmaakt van klanken en trillingen. Klankschalen zijn instrumenten die worden gebruikt bij Soundhealing, waarbij de trillingen van de schalen worden gebruikt om fysieke, emotionele en mentale spanningen los te laten. Klankschaalmassage is een vorm van Soundhealing waarbij klanken en trillingen worden gebruikt om het lichaam te ontspannen en te revitaliseren. Klankreizen zijn meditatieve sessies waarbij geluid en muziek worden gebruikt om een diepe staat van bewustzijn en ontspanning te bereiken.
 • Kan ik Soundhealing cadeau doen aan iemand anders?
  Absoluut! Soundhealing is een prachtig cadeau voor vrienden, familieleden of geliefden die behoefte hebben aan ontspanning en welzijn. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
bottom of page